2010. október 20., szerda

Bécsi kirándulás 2010.11.20.

bécs
Program: Picasso és Michelangelo kiállítás VAGY Frida Kahlo
majd délután Adventi vásár
Jelentkezni jövő hét péntekig 
(2010. október 29. 13:00) lehet nálam!!!
Ár: 8000 Ft
(amely tartalmazza az utat, az úton a melegital fogyasztást és a belépődíjat)

2010. október 14., csütörtök

Vízitúra Kolontár megsegítésére

Kedves Vizitársak,
Egynapos vízitúrát szervezünk október 24-én a Dunakanyarban, Visegrádtól a Népszigetig azzal a  céllal, hogy megsegítsük Kolontár földönfutóvá lett lakosságát.      A túra ingyenes, a részvételi díjat a túrázók jó ízléssel maguk határozzák meg, azt összegyűjtjük, és egy összegben átutaljuk Kolontár önkormányzatának. A szervezők ingyen biztosítják a felszerelést.
Várjuk azokat a magán személyeket,  egyesületeket, túra szervező cégeket, kajakosokat, kenusokat, evezősöket,  a vízitúrázók talán létező nagy családjának tagjait, akik szívesen csatlakoznak e programhoz.
Segíthetsz azzal, hogy
-eljössz
-hírlevelet küldesz szét és résztvevőket toborzol
-nekik, vagy másoknak hajókat, felszerelést biztosítasz
-honlapodra felteszed a felhívást
-egyéb módon, sajtó kapcsolatokkal, hirdetésekkel. társ egyesületek megkeresésével, az információ tovább küldésével minél több helyre
-iskolák, tanárok, cégek megkeresésével
-és még a jó ég tudja, mi módon.
Ha százan vagyunk és 1000.- Ft-ot ad mindenki, már megérte, ha többen vagyunk, többet kapunk, akkor még inkább. Az Index.hu tudósít a kezdeményezésről, a Tv-s kapcsolat is formálódik.
Eddig   Leányfaluról a Vadkacsák, a Kalandor Vizitúra Klub, a Fröccs Vadvízi klub, az Újpesti hajósklub, a Szürke Hód, a Mozduljki, és több iskola jelezte segítő szándékát.
Az idő sürget, mi így tudunk segíteni.
Pontos visszajelzést kérünk a  részvételről. hogy mindenkinek tudjunk időben felszerelést szervezni.
Találkozó október 24-én 11.00-kor Visegrádon a 11-es úton a komp előtti buszmegállótól 100-re visszafelé a szobornál. Hozz magaddal harapni valót, innivalót, esőkabátot, és azt az összeget, amit a túra fejében a szerencsétlenek megsegítésére szánsz.  Leányfalun forró tea vár mindenkit.  Kb. 17.00. órára érkezünk a XIII. Meder utcába a Duna partra, onnan 100 m. a 3-as Metró megállója. 
Info: Kis András - Eventus Egyesület, 0036209/419-320